Фермент Super Lacta Рідкий молокозгущувач для всіх сортів сиру, 100мл
Артикул:
69415
Залишити відгук
Немає на складі
Способи доставки
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері, кур'єром (за тарифами перевізника)
Способи оплати
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком бед ПДВ
Мікробіальний ренін Супер Лакта це фермент для згортання молока і подальшого виготовлення сирів різних сортів. Мукорпепсин отриманий з грибівMucor pusilusіMucor miehei.Особливості:Застосовується як замінник сичужних ферментів тваринного походження.По амінокислотному складу схожий на телячий пепсин (сичужний фермент), алене містить ферментів тваринного походження.Повністю рослинний продукт, виготовлений шляхом ферментації чистих культур грибівRhizomucor Miehei.Не містить ГМО, підходить для овечого, козячого, буйволиного та коровячого молока.Спосіб приготування:Розчинити вміст пакета у 250 мл води.Нагріти свіже молоко (не кипячене) до 3034 C.Додати 250 мл розчину на 100 л молока або 25 мл на 10 л молока.Дати настоятися приблизно 20 хвилин.Процідити через марлю, надати форму. Для аромату можна додавати спеції.Рекомендації:Для твердих сирів використовують 58 г Супер Лакта на 1000 кг молокосуміші.Якщо швидкість згортання не важлива, дозу можна зменшити.Одного флакона достатньо для 150 л молока.
Поки немає відгуків
Рекомендовані товари