Каталог товарів

Фермент Мейто (пепсин для виробництва сирів), Японія 1 г

Артикул: 51274
Немає на складі
В наявності
0,00 грн
27,00 грн
+
Способи доставки

  Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника) 

  Нова пошта до двері, кур'єром (за тарифами перевізника) 

 
Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком бед ПДВ
Опис
Фермент Мейто Фермент Мейто є ферментом для згортання молока.Його використовують для приготування бринзи, сулугуні та інших сортів сиру.Не містить ферментів тваринного походження, оскільки є продуктом, отриманим із висівок пшениці.Спосіб приготування: 1. Приготувати розчин ферменту.Для цього необхідно розчинити вміст пакету в 250 мл води.2. Нагріти свіже домашнє не кипячене молоко до температури від 30 до 34 градусів 3. Додати 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину в 10 л молока 4. Дати настоятися близько 20 хв.5. Процідити через марлю.Надати форму Рекомендована доза Мейто для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грам на 1 000 кг молокосуміші, що переробляється.Якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення Мейто, можна значно зменшити.
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення