Фермент Мейто (пепсин для виробництва сирів), Японія 1 г
Артикул:
51274
Залишити відгук
В наявності
Способи доставки
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері, кур'єром (за тарифами перевізника)
Способи оплати
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком бед ПДВ
Фермент Мейто Фермент Мейто є ферментом для згортання молока.Його використовують для приготування бринзи, сулугуні та інших сортів сиру.Не містить ферментів тваринного походження, оскільки є продуктом, отриманим із висівок пшениці.Спосіб приготування: 1. Приготувати розчин ферменту.Для цього необхідно розчинити вміст пакету в 250 мл води.2. Нагріти свіже домашнє не кипячене молоко до температури від 30 до 34 градусів 3. Додати 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину в 10 л молока 4. Дати настоятися близько 20 хв.5. Процідити через марлю.Надати форму Рекомендована доза Мейто для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грам на 1 000 кг молокосуміші, що переробляється.Якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення Мейто, можна значно зменшити.
Поки немає відгуків
Рекомендовані товари