Фермент сухий (аналог Мейто), Туреччина 100штуп
Артикул:
58465
Залишити відгук
В наявності
Способи доставки
Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника)
Нова пошта до двері, кур'єром (за тарифами перевізника)
Способи оплати
- Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
- Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
- Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком бед ПДВ
Микробиальний ренін Супер Майа є ферментом для згортання молока і подальшого виробництва сирів різних сортів.Мукорпепсин (грибна закваска) виходить з грибів Mucor pusilus і Мисог miehei. Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом микробиальний ренін порівняємо з сичужним яловичим пепсином (в народі багато хто так і називають його - сичужний пепсин або сичуг), який виділяють із слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят). У свою чергу микробиальний реннин Супер Майа не містить у своєму складі ферментів тваринного походження. Зважаючи на те, що грибна сирна закваска Супер Майа проводиться за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Miehei і молокосвертивающего ферменту Mucorpepsin, який в свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (микробиальний пепсин) на відміну від сичужного, є виключно рослинною продуктом.не містить генно-модифікованих організмів (ГМО)є продуктом виключно рослинного походженняможе використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиннного і коровячого молока.Одного пакету вистачає на ферментацію близько 100 літрів молока.Фасовка: фольгований стік (пакетик).Вага нетто: 1г.100 шт. В упаковціТермін придатності 2 роки.
Поки немає відгуків